ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 350€

Φαίνεται απίστευτο και όμως είμαστε μαζί 47 συναπτά χρόνια!

 Το STUDIO ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1975 επί της οδού Επαμεινώνδου 141 στη Θήβα με ιδρυτή τον Δημήτρη Παπαδάκη, έναν καταξιωμένο φωτογράφο με πολλά πρωτοσέλιδα.

 Στο STUDIO ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ασχολούμαστε με τη φωτογραφία εδώ και 50 χρόνια.  Το 1981 στο νέο μας κατάστημα μας επί της οδού Πινδάρου 46 στην Θήβα ήμασταν ένα απο τα πρώτα καταστήματα στην Ελλάδα που εισήγαγε  την ολοκληρωμένη οργάνωση γάμου σε μια έκταση 350 τετραγωνικών μέτρων.

Παρέχουμε προιόντα κορυφαίας ποιότητας σε τιμές χονδρικής.

Επίσης, επισκεπτόμαστε τακτικά εκθέσεις στην Ευρώπη, από όπου εισάγουμε αποκλειστικά εμείς είδη υψηλής αισθητικής και ποιότητας για τον Γάμο και τη Βάπτιση.

Παράληλα από το 1986 στην Αθήνα με υπεύθυνη την Μαρκέλλα Μαυρογεώργη Παπαδάκη, απόφοιτο του English College CAM, διαφήμισης και δημοσίων σχέσεων, ασχολούμαστε με ολοκληρωμένες διαφημιστικές παραγωγές,  όπως και εκδόσεις καταλόγων στα μεγαλύτερα brand της αγοράς. 

Υπεύθυνη τα τελευταία 12 χρόνια και στο STUDIO ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ είναι η Μαρκέλλα Μαυρογεώργη Παπαδάκη.

Μας εμπιστεύεστε 47  χρόνια τώρα και χαιρόμαστε πραγματικά να είμαστε δίπλα σας όταν ετοιμάζετε τον γάμο σας και τη βάπτιση των παιδιών σας.

Η φιλοσοφία του STUDIO ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ βασίζεται στις αρχές που το συνοδεύουν σε όλη τη μέχρι σήμερα πορεία του.

  • Ποιότητα. Πρωταρχικός και καθημερινός μας στόχος είναι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε να ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους. Αυτό επιτυγχάνεται με την αυστηρή επιλογή προμηθευτών και παραγωγών και την απόλυτη τήρηση των κανόνων υγιεινής.
  • Ποικιλία. Υποστηρίζουμε με σθένος ότι μας έκανε να ξεχωρίσουμε, προσφέροντας τη μεγαλύτερη ποικιλία από οποιοδήποτε άλλο κατάστημα. Διαθέτουμε όχι μόνο όλη την ποικιλία του ελληνικού λιανεμπορίου, αλλά και εισαγόμενα επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας.
  • Εξατομικευμένη ΕξυπηρέτησηΜε αυτή την αξία πορευόμαστε, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο των πελατών μας όσο και των ανθρώπων μας.

Τι ψάχνετε;